Toyota Fortuner için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket , yıl 2020. şehir içi tüketim için yorum lazım.
Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.
Toyota Fortuner için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket , yıl 2020. şehir içi tüketim için yorum lazım.
Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.
Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Toyota Fortuner bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.
Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.
Konu sahibinin baktığı araç 2020 Toyota Fortuner ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.
Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.
Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.
Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Toyota Fortuner piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.
İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.
Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.
Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.
Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.
Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.