/ Markalar / Toyota / 1996 Toyota Corona kullanıcı yorumu
Açık

1996 Toyota Corona kullanıcı yorumu

30 Mar 2026, 04:06
185 Görüntüleme
4 Cevap
Deniz Korkut Konu Sahibi
30.03.2026 04:06

Toyota Corona için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket , yıl 1996. yol sesi için yorum lazım.

Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.

Temiz ekspertizli bir ilan buldum ama acele karar vermek istemiyorum. Sizce bu kombinasyonda nelere dikkat edilmeli?

Osman Başar
05.04.2026 02:17

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. yol sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Menderes Kaplan
24.04.2026 07:44

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 1996 Toyota Corona için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Bora Akgün
28.04.2026 05:56

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Toyota Corona bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Emre Yalçın
13.05.2026 22:51

Konu sahibinin baktığı araç 1996 Toyota Corona ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap