/ Markalar / Toyota / 2005 Toyota Corolla kullanıcı yorumu
Açık

2005 Toyota Corolla kullanıcı yorumu

13 Dec 2025, 09:07
181 Görüntüleme
4 Cevap
Adem Avcı Konu Sahibi
13.12.2025 09:07

2005 Toyota Corolla 2.2 D-4D bakıyorum. Özellikle şehir içi tüketim konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Alırsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum, o yüzden küçük detaylar bile önemli.

İsmail Tekin
17.12.2025 13:00

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2005 Toyota Corolla 2.2 D-4D için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Orhan Altun
29.01.2026 09:06

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Toyota Corolla 2.2 D-4D bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cüneyt Özen
25.02.2026 07:01

Konu sahibinin baktığı araç 2005 Toyota Corolla 2.2 D-4D ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

bakım maliyeti için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Metin Uçar
26.04.2026 14:58

@Adem Avcı Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Toyota Corolla piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap