/ Markalar / Toyota / 2017 Toyota Avensis kullanıcı yorumu
Açık

2017 Toyota Avensis kullanıcı yorumu

21 Apr 2026, 08:20
16 Görüntüleme
4 Cevap
Cihan Yılmaz Konu Sahibi
21.04.2026 08:20

Bir süredir Toyota Avensis 1.8 ilanlarına bakıyorum. 2017 model olanlarda bakım maliyeti konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Alırsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum, o yüzden küçük detaylar bile önemli.

Eray Kara
21.04.2026 22:12

Konu sahibinin baktığı araç 2017 Toyota Avensis 1.8 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

ikinci el değeri için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Mücahit Karaca
08.05.2026 13:13

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Toyota Avensis piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Cihan Güneş
17.05.2026 15:18

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. yol sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

yol sesi için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Efe Güneş
24.05.2026 18:38

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2017 Toyota Avensis 1.8 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap