/ Markalar / Toyota / Picnic uzun yol deneyimi
Açık

Picnic uzun yol deneyimi

24 Mar 2026, 11:43
440 Görüntüleme
4 Cevap
Levent Kaplan Konu Sahibi
24.03.2026 11:43

Toyota Picnic için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 2.0 , yıl 2003. yol sesi için yorum lazım.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Benzer araçtan geçen veya hâlâ kullanan varsa kısa da olsa deneyimini yazarsa sevinirim.

Kadir Acar
30.03.2026 06:18

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. yol sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Ufuk Karaca
22.04.2026 01:40

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2003 Toyota Picnic 2.0 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

şehir içi tüketim için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Adem Avcı
03.05.2026 21:04

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Toyota Picnic 2.0 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

şehir içi tüketim için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Mehmet Kılıç
16.05.2026 15:08

Konu sahibinin baktığı araç 2003 Toyota Picnic 2.0 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap