/ Markalar / Audi / Ferrari Purosangue bakım masrafı nasıl?
Açık

Ferrari Purosangue bakım masrafı nasıl?

03 Jan 2026, 17:51
42 Görüntüleme
4 Cevap
Halil Kaplan Konu Sahibi
03.01.2026 17:51

Selamlar, 2024 Ferrari Purosangue için ciddi ciddi niyetlendim. bakım maliyeti tarafında kafamda soru işareti kaldı.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Benzer araçtan geçen veya hâlâ kullanan varsa kısa da olsa deneyimini yazarsa sevinirim.

Nihat Zengin
05.01.2026 15:19

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Ferrari Purosangue bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Çağrı Avcı
10.02.2026 01:58

Konu sahibinin baktığı araç 2024 Ferrari Purosangue ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Mahir Uçar
03.04.2026 23:05

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Ferrari Purosangue piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Yiğit Çakır
02.05.2026 01:16

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap