/ Markalar / Audi / A3 Hatchback uzun yol deneyimi
Açık

A3 Hatchback uzun yol deneyimi

11 May 2026, 08:54
245 Görüntüleme
4 Cevap
Menderes Bulut Konu Sahibi
11.05.2026 08:54

Selamlar, 2010 Audi A3 Hatchback 2.0 TDI için ciddi ciddi niyetlendim. enjektör sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.

Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.

Benzer araçtan geçen veya hâlâ kullanan varsa kısa da olsa deneyimini yazarsa sevinirim.

Eren Işık
11.05.2026 12:37

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2010 Audi A3 Hatchback 2.0 TDI için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Okan Polat
17.05.2026 18:47

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Audi A3 Hatchback 2.0 TDI bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Nihat Zengin
21.05.2026 14:15

Konu sahibinin baktığı araç 2010 Audi A3 Hatchback 2.0 TDI ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Recep Kara
26.05.2026 22:12

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Audi A3 Hatchback piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap