/ Markalar / Audi / Audi A6 Sedan 1.8 Quattro bakım masrafı nasıl?
Açık

Audi A6 Sedan 1.8 Quattro bakım masrafı nasıl?

25 Dec 2025, 07:23
186 Görüntüleme
4 Cevap
Orhan Duman Konu Sahibi
25.12.2025 07:23

Bir süredir Audi A6 Sedan 1.8 Quattro ilanlarına bakıyorum. 1996 model olanlarda ikinci el değeri konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Temiz ekspertizli bir ilan buldum ama acele karar vermek istemiyorum. Sizce bu kombinasyonda nelere dikkat edilmeli?

Yusuf Babacan
18.01.2026 19:56

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Audi A6 Sedan 1.8 Quattro bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Ramazan Eren
01.02.2026 22:31

Konu sahibinin baktığı araç 1996 Audi A6 Sedan 1.8 Quattro ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Mehmet Rüzgar
11.03.2026 23:09

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Audi A6 Sedan piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Enes Can
05.04.2026 09:54

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. yol sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap