/ Markalar / Audi / 2025 Audi Q8 E-tron 55 Quattro alınır mı?
Açık

2025 Audi Q8 E-tron 55 Quattro alınır mı?

30 Dec 2025, 13:11
298 Görüntüleme
4 Cevap
Tayfun Tekin Konu Sahibi
30.12.2025 13:11

Audi Q8 E-tron için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 55 Quattro , yıl 2025. ikinci el değeri için yorum lazım.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Temiz ekspertizli bir ilan buldum ama acele karar vermek istemiyorum. Sizce bu kombinasyonda nelere dikkat edilmeli?

Metin Oral
23.01.2026 17:29

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2025 Audi Q8 E-tron 55 Quattro için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

ikinci el değeri için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Ömer İnal
23.02.2026 08:28

@Tayfun Tekin Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Audi Q8 E-tron 55 Quattro bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Kadir Acar
30.03.2026 01:53

Konu sahibinin baktığı araç 2025 Audi Q8 E-tron 55 Quattro ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Rıza Aktaş
03.05.2026 22:54

@Tayfun Tekin Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Audi Q8 E-tron piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap