/ Markalar / Audi / Audi A6 Sedan 3.0 TDI Quattro bakım masrafı nasıl?
Açık

Audi A6 Sedan 3.0 TDI Quattro bakım masrafı nasıl?

09 Feb 2026, 10:31
144 Görüntüleme
4 Cevap
Bekir Yüksel Konu Sahibi
09.02.2026 10:31

Selamlar, 2016 Audi A6 Sedan 3.0 TDI Quattro için ciddi ciddi niyetlendim. enjektör sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Mehmet Kurt
10.02.2026 13:24

@Bekir Yüksel Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. enjektör sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Yiğit Turan
06.03.2026 00:32

@Bekir Yüksel Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2016 Audi A6 Sedan 3.0 TDI Quattro için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Pınar Güler
16.04.2026 17:15

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Audi A6 Sedan 3.0 TDI Quattro bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

turbo gecikmesi için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Selim Avcı
05.05.2026 06:34

@Bekir Yüksel Konu sahibinin baktığı araç 2016 Audi A6 Sedan 3.0 TDI Quattro ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

enjektör sesi için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap