/ Markalar / BMW / L 200 uzun yol deneyimi
Açık

L 200 uzun yol deneyimi

30 Dec 2025, 06:37
501 Görüntüleme
4 Cevap
Mücahit Taş Konu Sahibi
30.12.2025 06:37

Bir süredir Mitsubishi L 200 4x4 ilanlarına bakıyorum. 2023 model olanlarda şehir içi tüketim konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Fiyat piyasaya göre ortalama duruyor, asıl çekincem sonradan masraf açması.

Deniz Telli
15.01.2026 03:25

@Mücahit Taş Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Mitsubishi L 200 piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Çağrı Avcı
15.02.2026 05:47

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. şehir içi tüketim konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Cihan Aydın
09.03.2026 12:21

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2023 Mitsubishi L 200 4x4 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Barış Pamuk
19.04.2026 03:27

@Mücahit Taş Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Mitsubishi L 200 4x4 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 501
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Barış Pamuk 1 ay önce
728×90

Paylaş