/ Markalar / BMW / 2023 BMW 1 Serisi vs muadilleri
Açık

2023 BMW 1 Serisi vs muadilleri

28 Apr 2026, 05:32
77 Görüntüleme
4 Cevap
Rıza Acar Konu Sahibi
28.04.2026 05:32

2023 BMW 1 Serisi 120i bakıyorum. Özellikle yol sesi konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Kerem Uysal
30.04.2026 23:24

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2023 BMW 1 Serisi 120i için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Erdal Ceylan
12.05.2026 15:29

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. BMW 1 Serisi 120i bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Pınar Güler
15.05.2026 23:07

Konu sahibinin baktığı araç 2023 BMW 1 Serisi 120i ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Efe Güneş
28.05.2026 02:58

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. BMW 1 Serisi piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 77
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Efe Güneş 2 hafta önce
728×90

Paylaş