/ Markalar / BMW / 5 Serisi uzun yol deneyimi
Açık

5 Serisi uzun yol deneyimi

12 Mar 2026, 09:44
199 Görüntüleme
4 Cevap
Menderes Kaplan Konu Sahibi
12.03.2026 09:44

Bir süredir BMW 5 Serisi 520i ilanlarına bakıyorum. 1996 model olanlarda şehir içi tüketim konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.

Temiz ekspertizli bir ilan buldum ama acele karar vermek istemiyorum. Sizce bu kombinasyonda nelere dikkat edilmeli?

Hüseyin Demirtaş
16.03.2026 03:55

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. BMW 5 Serisi piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

ikinci el değeri için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Kadir Sağ
15.04.2026 06:15

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. ikinci el değeri konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Batuhan Babacan
30.04.2026 12:56

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 1996 BMW 5 Serisi 520i için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Hasan Kurt
06.05.2026 08:12

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. BMW 5 Serisi 520i bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 199
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Hasan Kurt 1 ay önce
728×90

Paylaş