/ Markalar / Chevrolet / Avalanche bakım maliyeti
Açık

Avalanche bakım maliyeti

01 Mar 2026, 06:08
452 Görüntüleme
4 Cevap
Emre Yalçın Konu Sahibi
01.03.2026 06:08

Bir süredir Chevrolet Avalanche ilanlarına bakıyorum. 2006 model olanlarda yol sesi konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Deniz Telli
08.03.2026 12:23

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Chevrolet Avalanche piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

bakım maliyeti için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Mücahit Karaca
25.03.2026 18:43

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. şehir içi tüketim konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Serkan Oral
24.04.2026 11:18

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2006 Chevrolet Avalanche için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Batuhan Kaya
06.05.2026 12:47

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Chevrolet Avalanche bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

şehir içi tüketim için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap