/ Markalar / Chevrolet / 2022 Chevrolet Camaro kullanıcı yorumu
Açık

2022 Chevrolet Camaro kullanıcı yorumu

26 Mar 2026, 21:56
398 Görüntüleme
4 Cevap
Adem Avcı Konu Sahibi
26.03.2026 21:56

Bir süredir Chevrolet Camaro 3.6 ilanlarına bakıyorum. 2022 model olanlarda bakım maliyeti konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

Araç günlük kullanımda nasıldır, parça ve bakım maliyeti üzer mi? Aynı model/motor kullananların yorumları çok işime yarar.

Alırsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum, o yüzden küçük detaylar bile önemli.

İsmail Tekin
30.03.2026 23:53

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Chevrolet Camaro piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Ufuk Karaca
19.04.2026 01:19

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Rıza Aktaş
28.04.2026 12:23

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2022 Chevrolet Camaro 3.6 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

bakım maliyeti için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Bekir Karaca
19.05.2026 11:53

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Chevrolet Camaro 3.6 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 398
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Bekir Karaca 3 hafta önce
728×90

Paylaş