Chevrolet Suburban için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 5.3 , yıl 2011. şehir içi tüketim için yorum lazım.
Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.
Chevrolet Suburban için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 5.3 , yıl 2011. şehir içi tüketim için yorum lazım.
Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.
Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Chevrolet Suburban 5.3 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.
yol sesi için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.
Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.
Konu sahibinin baktığı araç 2011 Chevrolet Suburban 5.3 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.
ikinci el değeri için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.
Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.
Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Chevrolet Suburban piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.
Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.
Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.
bakım maliyeti için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.
Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.