/ Markalar / Skoda / Skoda Citigo 1.0 ikinci elde mantıklı mı?
Açık

Skoda Citigo 1.0 ikinci elde mantıklı mı?

13 Mar 2026, 20:29
182 Görüntüleme
4 Cevap
Çağrı Bozkurt Konu Sahibi
13.03.2026 20:29

Skoda Citigo için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 1.0 , yıl 2014. ikinci el değeri için yorum lazım.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Emre Ceylan
27.03.2026 06:05

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2014 Skoda Citigo 1.0 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Volkan Arslan
01.04.2026 18:28

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Skoda Citigo 1.0 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Berk Durmaz
23.04.2026 09:15

Konu sahibinin baktığı araç 2014 Skoda Citigo 1.0 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

celal2
07.05.2026 09:24

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Skoda Citigo piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 182
Katılımcı 5
Son Mesaj:
celal2 1 ay önce
728×90

Paylaş