/ Markalar / Skoda / Rapid 1.2 ikinci el değeri
Açık

Rapid 1.2 ikinci el değeri

05 Feb 2026, 08:52
205 Görüntüleme
4 Cevap
Cihan Güneş Konu Sahibi
05.02.2026 08:52

Selamlar, 1989 Skoda Rapid 1.2 için ciddi ciddi niyetlendim. şehir içi tüketim tarafında kafamda soru işareti kaldı.

Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.

Alırsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum, o yüzden küçük detaylar bile önemli.

Yiğit Doğan
25.02.2026 05:39

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Skoda Rapid 1.2 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Zafer Yalçın
20.03.2026 03:24

Konu sahibinin baktığı araç 1989 Skoda Rapid 1.2 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Deniz Korkut
08.04.2026 11:56

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Skoda Rapid piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Eren Arslan
04.05.2026 07:59

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. ikinci el değeri konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 205
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Eren Arslan 1 ay önce
728×90

Paylaş