/ Genel Konular / GMC Yukon Vortec 5.3 V8 ikinci elde mantıklı mı?
Açık

GMC Yukon Vortec 5.3 V8 ikinci elde mantıklı mı?

31 Jan 2026, 19:54
109 Görüntüleme
4 Cevap
Faruk Ünal Konu Sahibi
31.01.2026 19:54

2008 GMC Yukon Vortec 5.3 V8 bakıyorum. Özellikle ikinci el değeri konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Koray Erdoğan
02.02.2026 16:55

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. yol sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

yol sesi için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Mehmet Rüzgar
27.02.2026 02:04

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2008 GMC Yukon Vortec 5.3 V8 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Mahir Kaplan
30.03.2026 10:42

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. GMC Yukon Vortec 5.3 V8 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Eren Uçar
23.04.2026 10:32

@Faruk Ünal Konu sahibinin baktığı araç 2008 GMC Yukon Vortec 5.3 V8 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

bakım maliyeti için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 109
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Eren Uçar 1 ay önce
728×90

Paylaş