Selamlar, 1999 Saab 9-3 2.0 için ciddi ciddi niyetlendim. yol sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.
Araç günlük kullanımda nasıldır, parça ve bakım maliyeti üzer mi? Aynı model/motor kullananların yorumları çok işime yarar.
Selamlar, 1999 Saab 9-3 2.0 için ciddi ciddi niyetlendim. yol sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.
Araç günlük kullanımda nasıldır, parça ve bakım maliyeti üzer mi? Aynı model/motor kullananların yorumları çok işime yarar.
Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 1999 Saab 9-3 2.0 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.
Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.
Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.
Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Saab 9-3 2.0 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.
Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.
Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.
Konu sahibinin baktığı araç 1999 Saab 9-3 2.0 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.
İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.
Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.
Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Saab 9-3 piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.
İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.
Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.