/ Markalar / Ford / Ford Maverick 3.0i XLT bakım masrafı nasıl?
Açık

Ford Maverick 3.0i XLT bakım masrafı nasıl?

14 Mar 2026, 05:59
27 Görüntüleme
4 Cevap
Menderes Kaplan Konu Sahibi
14.03.2026 05:59

2003 Ford Maverick 3.0i XLT bakıyorum. Özellikle yol sesi konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.

Araç günlük kullanımda nasıldır, parça ve bakım maliyeti üzer mi? Aynı model/motor kullananların yorumları çok işime yarar.

Benzer araçtan geçen veya hâlâ kullanan varsa kısa da olsa deneyimini yazarsa sevinirim.

Menderes Bulut
29.03.2026 03:44

Konu sahibinin baktığı araç 2003 Ford Maverick 3.0i XLT ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.

Gökhan Keskin
10.04.2026 23:48

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Ford Maverick piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Tolga Bozkurt
01.05.2026 11:22

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Koray Erdoğan
10.05.2026 15:04

@Menderes Kaplan Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2003 Ford Maverick 3.0i XLT için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

ikinci el değeri için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 27
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Koray Erdoğan 1 ay önce
728×90

Paylaş