/ Markalar / Ford / 2023 Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid alınır mı?
Açık

2023 Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid alınır mı?

26 May 2026, 06:52
423 Görüntüleme
4 Cevap
İsmail Kurt Konu Sahibi
26.05.2026 06:52

Ford Puma için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 1.0 EcoBoost Hybrid , yıl 2023. zincir sesi için yorum lazım.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Serhat Yılmaz
27.05.2026 03:53

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. rölanti dalgalanması konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Emre Aktaş
29.05.2026 09:24

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2023 Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

turbo ıslığı için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Eren Alkan
31.05.2026 02:56

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Kemal Bozkurt
01.06.2026 21:48

Konu sahibinin baktığı araç 2023 Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 423
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Kemal Bozkurt 1 hafta önce
728×90

Paylaş