/ Markalar / Porsche / Porsche Panamera S Hybrid bakım masrafı nasıl?
Açık

Porsche Panamera S Hybrid bakım masrafı nasıl?

01 Apr 2026, 22:45
94 Görüntüleme
4 Cevap
Gökhan Keskin Konu Sahibi
01.04.2026 22:45

Selamlar, 2011 Porsche Panamera S Hybrid için ciddi ciddi niyetlendim. yol sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Fiyat piyasaya göre ortalama duruyor, asıl çekincem sonradan masraf açması.

Emre Yalçın
08.04.2026 23:48

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Porsche Panamera S Hybrid piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Koray Erdoğan
17.04.2026 15:25

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. şehir içi tüketim konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Pınar Güler
05.05.2026 01:33

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2011 Porsche Panamera S Hybrid için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Hasan Telli
18.05.2026 08:07

@Gökhan Keskin Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Porsche Panamera S Hybrid bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 94
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Hasan Telli 3 hafta önce
728×90

Paylaş