/ Markalar / Opel / Opel Vectra 2.2 ikinci elde mantıklı mı?
Açık

Opel Vectra 2.2 ikinci elde mantıklı mı?

02 Mar 2026, 17:00
512 Görüntüleme
4 Cevap
Cem Sağ Konu Sahibi
02.03.2026 17:00

Bir süredir Opel Vectra 2.2 ilanlarına bakıyorum. 2001 model olanlarda ikinci el değeri konusu çok konuşuluyor mu emin olamadım.

Araç günlük kullanımda nasıldır, parça ve bakım maliyeti üzer mi? Aynı model/motor kullananların yorumları çok işime yarar.

Fiyat piyasaya göre ortalama duruyor, asıl çekincem sonradan masraf açması.

Tuncay Bozkurt
15.03.2026 05:48

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Opel Vectra piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Efe Soylu
23.03.2026 18:00

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Ufuk Karaca
22.04.2026 23:19

@Cem Sağ Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2001 Opel Vectra 2.2 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Menderes Bakır
10.05.2026 02:26

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Opel Vectra 2.2 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 512
Katılımcı 5
Son Mesaj:
728×90

Paylaş