/ Markalar / Mazda / Mazda CX-9 bakım masrafı nasıl?
Açık

Mazda CX-9 bakım masrafı nasıl?

10 Dec 2025, 15:13
411 Görüntüleme
4 Cevap
Halil Kaplan Konu Sahibi
10.12.2025 15:13

Selamlar, 2022 Mazda CX-9 için ciddi ciddi niyetlendim. yol sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Mücahit Ergin
27.12.2025 15:42

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2022 Mazda CX-9 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Furkan Yavuz
06.02.2026 19:49

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Mazda CX-9 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Eren Arslan
18.03.2026 06:25

Konu sahibinin baktığı araç 2022 Mazda CX-9 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Oğuz Çelik
17.04.2026 15:54

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Mazda CX-9 piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 411
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Oğuz Çelik 1 ay önce
728×90

Paylaş