/ Markalar / Mercedes-Benz / GLK 350 şehir içi tüketim
Açık

GLK 350 şehir içi tüketim

20 Feb 2026, 22:36
427 Görüntüleme
4 Cevap
Efe Güneş Konu Sahibi
20.02.2026 22:36

Mercedes-Benz GLK için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 350 , yıl 2012. bakım maliyeti için yorum lazım.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Temiz ekspertizli bir ilan buldum ama acele karar vermek istemiyorum. Sizce bu kombinasyonda nelere dikkat edilmeli?

Menderes Kaplan
25.02.2026 23:10

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. bakım maliyeti konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Cem Turan
27.03.2026 23:41

@Efe Güneş Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2012 Mercedes-Benz GLK 350 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Menderes Ergin
17.04.2026 04:27

@Efe Güneş Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Mercedes-Benz GLK 350 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Talha Can
10.05.2026 20:20

Konu sahibinin baktığı araç 2012 Mercedes-Benz GLK 350 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 427
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Talha Can 1 ay önce
728×90

Paylaş