/ Markalar / Fiat / Fiat Egea Cross 1.6 Multijet ikinci elde mantıklı mı?
Açık

Fiat Egea Cross 1.6 Multijet ikinci elde mantıklı mı?

14 Mar 2026, 04:27
108 Görüntüleme
4 Cevap
Hüseyin Demirtaş Konu Sahibi
14.03.2026 04:27

Fiat Egea Cross için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 1.6 Multijet , yıl 2023. DPF doluluğu için yorum lazım.

Ekspertize götürmeden önce kronik sayılabilecek noktaları not almak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumu daha değerli oluyor.

Fiyat piyasaya göre ortalama duruyor, asıl çekincem sonradan masraf açması.

Tarık Taş
26.03.2026 07:16

Konu sahibinin baktığı araç 2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

İlan fiyatı uygunsa bile trameri tek başına ölçü alma. Kaporta işçiliği, şasi ucu, direk ve airbag kayıtları daha net fikir verir.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Mustafa Başar
07.04.2026 13:38

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Fiat Egea Cross piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Levent Kaplan
24.04.2026 02:22

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. soğukta geç çalışma konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Samet Güneş
07.05.2026 13:48

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 108
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Samet Güneş 1 ay önce
728×90

Paylaş