/ Markalar / Hyundai / 2019 Jeep Compass 1.6 MultiJet alınır mı?
Açık

2019 Jeep Compass 1.6 MultiJet alınır mı?

04 Jan 2026, 20:16
422 Görüntüleme
4 Cevap
Hasan Işık Konu Sahibi
04.01.2026 20:16

2019 Jeep Compass 1.6 MultiJet bakıyorum. Özellikle soğukta geç çalışma konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.

Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.

Alırsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum, o yüzden küçük detaylar bile önemli.

Ramazan Yaşar
05.01.2026 08:32

Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Jeep Compass piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Hasan Güneş
23.02.2026 23:40

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. DPF doluluğu konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Sercan Koç
02.04.2026 01:11

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2019 Jeep Compass 1.6 MultiJet için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.

Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.

Umut Bakır
18.04.2026 13:00

@Hasan Işık Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Jeep Compass 1.6 MultiJet bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

enjektör sesi için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 422
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Umut Bakır 1 ay önce
728×90

Paylaş