Selamlar, 2015 Honda Accord 2.4 için ciddi ciddi niyetlendim. şehir içi tüketim tarafında kafamda soru işareti kaldı.
İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?
Selamlar, 2015 Honda Accord 2.4 için ciddi ciddi niyetlendim. şehir içi tüketim tarafında kafamda soru işareti kaldı.
İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?
Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Honda Accord piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.
Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.
Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.
Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. yol sesi konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.
Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.
Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.
Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 2015 Honda Accord 2.4 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.
Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.
Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.
Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Honda Accord 2.4 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.
Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.
Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.