Selamlar, 1994 Rover 620 Ti için ciddi ciddi niyetlendim. yol sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.
Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.
Selamlar, 1994 Rover 620 Ti için ciddi ciddi niyetlendim. yol sesi tarafında kafamda soru işareti kaldı.
Benim kullanımım daha çok şehir içi olacak, ayda bir de uzun yol var. Yakıt ve bakım tarafı abartılı değilse değerlendireceğim.
Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 1994 Rover 620 Ti için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.
Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.
Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.
Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Rover 620 Ti bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.
paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.
Bir de mümkünse aynı motoru kullanan bir ustaya göster; genel ekspertiz her detayı yakalamıyor.
Konu sahibinin baktığı araç 1994 Rover 620 Ti ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.
bakım maliyeti için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.
Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.
Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Rover 620 piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.
Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.
Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.