/ Markalar / Volkswagen / 1991 Volkswagen Passat Variant 1.6 alınır mı?
Açık

1991 Volkswagen Passat Variant 1.6 alınır mı?

05 Mar 2026, 20:28
488 Görüntüleme
4 Cevap
Fatih Bulut Konu Sahibi
05.03.2026 20:28

Volkswagen Passat Variant için temiz gibi duran bir ilan buldum. Motor/paket 1.6 , yıl 1991. yol sesi için yorum lazım.

İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?

Temiz ekspertizli bir ilan buldum ama acele karar vermek istemiyorum. Sizce bu kombinasyonda nelere dikkat edilmeli?

Enes Can
16.03.2026 21:51

Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. ikinci el değeri konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.

ikinci el değeri için kısa test sürüşünde düşük devir tepkisine, rölantide titreme olup olmadığına ve soğukken ilk çalıştırmaya bakmak lazım.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Mustafa Başar
07.04.2026 20:23

Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 1991 Volkswagen Passat Variant 1.6 için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Özetle bakımlı ve düzgün ekspertizli ise alınır, ama sadece fiyat uygun diye girilmez.

Levent Kaplan
24.04.2026 01:10

Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Volkswagen Passat Variant 1.6 bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.

Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.

Temiz kayıt, düzgün test sürüşü ve mantıklı fiyat üçü bir aradaysa değerlendirilir.

Onur Sezer
14.05.2026 20:28

Konu sahibinin baktığı araç 1991 Volkswagen Passat Variant 1.6 ise acele etmeden iki ayrı ekspertiz görüşü almak mantıklı olur.

Yakıt beklentin çok düşükse önce gerçek kullanıcı tüketimlerine bak. Aynı motor şehir içinde kullanım tarzına göre bayağı farklı yakabiliyor.

Cevap yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap

Konu Bilgileri

Cevaplar 4
Görüntüleme 488
Katılımcı 5
Son Mesaj:
Onur Sezer 4 hafta önce
728×90

Paylaş