1986 Volvo 480 1.7 ES bakıyorum. Özellikle şehir içi tüketim konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.
İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?
1986 Volvo 480 1.7 ES bakıyorum. Özellikle şehir içi tüketim konusunda kullanıcı deneyimi arıyorum.
İlanda her şey güzel yazıyor ama gerçek kullanımda durum farklı olabiliyor. Daha önce bu kombinasyonu kullanan varsa yazabilir mi?
Ben olsam bu araçta önce motor sesi, yürüyen ve geçmiş hasar tarafını netleştirirdim. Volvo 480 piyasası hareketli ama temizini ayırmak gerekiyor.
paket günlük kullanımda yeterli olabilir ama uzun yolda koltuk, ses yalıtımı ve hız sabitleme gibi detaylar fark ettiriyor.
@Burak Yılmaz Aynı kasayı alan bir arkadaşım vardı, memnun kaldı ama alırken oldukça seçici davrandı. şehir içi tüketim konusu da tamamen bakıma bağlı değişebiliyor.
Kilometreden önce servis faturası ve yağ bakım aralığına bakarım. Bakımları aksadıysa temiz görünen araç bile sonradan masraf çıkarabiliyor.
Benim tavsiyem satıcıyla gündüz buluşup aracı soğukken görmek olur.
Ben bu araca yakın bir kombinasyonu bir süre kullandım. 1986 Volvo 480 1.7 ES için en kritik konu bence ilandaki temizlikten çok bakım geçmişi.
Bu aracı alacaksan lastik tarihi, fren durumu, akü ve triger/zincir geçmişi gibi kalemleri de pazarlığa dahil et. Küçük gibi durup toplamda ciddi para tutuyor.
Pazarlıkta çıkacak bakım masrafını baştan düşebilirsen daha rahat alınır.
Bu modelde kağıt üstündeki paket adı tek başına yetmiyor. Volvo 480 1.7 ES bakarken servis kaydı, değişen parça ve önceki kullanım şekli daha belirleyici.
Şanzıman tarafını özellikle ısındıktan sonra denemek lazım. İlk 5 dakikada sorun göstermeyip trafikte vuruntu yapan araç çok gördüm.